ZUCCOTTO
Για τη βάση χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί 30×30 εκ. στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 20 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό μέσα στο ταψί να κρυώσει για 5 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
Για τη μους σοκολάτας λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο. Ανακατεύουμε τους κρόκους με την άχνη σε μπεν μαρί, για 3-5 λεπτά και αποσύρουμε. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Τέλος, χτυπάμε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μαρέγκα. Ρίχνουμε το μείγμα των κρόκων στη σοκολάτα με το βούτυρο. Προσθέτουμε την παχύρευστη κρέμα και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε και τη μαρέγκα και ομογενοποιούμε.
Για την κρέμα σοκολάτας-φουντουκιού έχουμε χτυπημένη την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Αλέθουμε τη σοκολάτα και τα φουντούκια. Τα ενσωματώνουμε στην παχύρευστη κρέμα γάλακτος.
Παίρνουμε ένα στρογγυλό μπολ και κόβουμε στο σχήμα του τη βάση. Κόβουμε τρίγωνα με τα οποία καλύπτουμε το μπολ εσωτερικά. Τα ραντίζουμε με το κρασί. Ρίχνουμε από πάνω τους τη μους σοκολάτας και μετά στο κέντρο ρίχνουμε την κρέμα. Καλύπτουμε με την στρογγυλή βάση και ραντίζουμε με το υπόλοιπο Μαρσάλα. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη και κακάο.