03rd Mar2018
DSC_1726

Η εκπομπή της 3ης Μαρτίου 2018

Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Ο Στέλιος Παρλιάρος θα φτιάξει για εμάς τρεις υπέροχες συνταγές και θα μας μεταφέρει σε μια...

03rd Mar2018
DSC_1767

ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το χτυπάμε με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Ενσωματώνουμε...

03rd Mar2018
DSC_1774

ΚΟΡΝΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Αλείφουμε τη σφολιάτα με το χτυπημένο αυγό. Την κόβουμε σε λωρίδες. Παίρνουμε μεταλλικά κορνέ και τα καλύπτουμε με τις λωρίδες σφολιάτας, αφήνοντας ένα μικρό κενό σε κάθε...

03rd Mar2018
DSC_1750

ΜΠΕΖΕΔΕΣ

Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική  ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη. Τη ρίχνουμε σιγά-σιγά στη μαρέγκα, ανακατεύοντας με μία...

25th Feb2018
DSC_1596

Γλυκές Αλχημείες, στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 18:50

Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Ο Στέλιος Παρλιάρος θα φτιάξει για εμάς τρεις υπέροχες συνταγές και θα μας μεταφέρει σε μια...

24th Feb2018
DSC_1134

Η εκπομπή της 24ης Φεβρουαρίου 2018

Ακόμη και όσοι δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν συστηματικά με τη ζαχαροπλαστική, σίγουρα θα έχουν φτιάξει έστω και το πιο απλό κέικ. Σ’ αυτό το επεισόδιο,...

24th Feb2018
DSC_1177

MARBLE CAKE

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη με το φτερό. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Χωρίζουμε το μείγμα...

24th Feb2018
DSC_1176

ΚΕΪΚ ΚΑΡΟΤΟΥ (CARROT CAKE)

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι...