ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΪΚ
Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και αφήνουμε αρκετή ώρα εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Αλέθουμε τα μπισκότα amaretti στο μπλέντερ, σε σκόνη. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Βάζουμε τα αλεσμένα μπισκότα και την αμυγδαλοσκόνη. Βγάζουμε το μείγμα από τον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το amaretto και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μία σπάτουλα. Σε μία στρογγυλή φόρμα σαρλότ στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας, ανασηκώνοντας τις άκρες του έτσι ώστε να εξέχουν από τη φόρμα. Γεμίζουμε με το μείγμα. Κλείνουμε από πάνω με τη σφολιάτα που εξέχει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 1½ ώρα τουλάχιστον.