ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτουμε το αλεύρι και τη τεμαχισμένη σοκολάτα. Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. στρώνουμε το φύλλο κουρού. Τρυπάμε την επιφάνειά του φύλλου με ένα πιρούνι. Γεμίζουμε το τσέρκι με το μείγμα. Κόβουμε λωρίδες το δεύτερο φύλλο κουρού και τοποθετούμε πάνω από τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 30 λεπτά και στους 160οC για άλλα 30 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό.