ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΑΡΤΑ-ΚΕΪΚ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ
Λιώνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα με το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά. Ενσωματώνουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το τζίντζερ. Προσθέτουμε το τζίντζερ γλασέ. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα τάρτας 22 εκ. Αδειάζουμε το μείγμα στη ταρτιέρα. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τζίντζερ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με το λικέρ. Αφήνουμε για 3-4 ώρες. Στραγγίζουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και τα κουκουνάρια και ανακατεύουμε. Απλώνουμε τα φρούτα πάνω από τη βάση.