ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
EKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ
Λιώνουμε ελαφρά τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει βράση την αδειάζουμε πάνω από τη σοκολάτα, προσθέτουμε το μέλι και ομογενοποιούμε πολύ καλά. Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας στα μπισκότα και προαιρετικά και τις πέρλες σοκολάτας. Ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν. Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό μιας φόρμας για κορμό. Αδειάζουμε το μείγμα και βάζουμε μια σειρά μπισκότα ολόκληρα από πάνω για να δημιουργήσουμε μια βάση. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Αφαιρούμε το γλυκό από τη φόρμα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.