ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ LIMONCELLO
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το limoncello και ομογενοποιούμε πολύ καλά. Αφήνουμε για ένα βράδυ το μείγμα στο ψυγείο. Αδειάζουμε το μείγμα σε χάρτινα φορμάκια για μάφινς. Πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150-160οC για 25-30 λεπτά.