ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ
Στο μπλέντερ αλέθουμε τις μάντολες σε σκόνη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις μάντολες σε σκόνη, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Μαλακώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα τσέρκι 24 εκ. φτιάχνουμε έναν πάτο από αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο. Προσθέτουμε στα στερεά το ασπράδι και το μαλακό βούτυρο και ανακατεύουμε. Στο τέλος, ρίχνουμε το ροδόνερο. Αδειάζουμε το μείγμα στο τσέρκι. Βάζουμε μάντολες σε σχήμα καρδιάς στην επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 60 λεπτά περίπου. Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.