Η εκπομπή της 23 Δεκεμβρίου 2017
Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Στέλιος Παρλιάρος είναι εδώ για να μας δείξει τις συνταγές που θα απογειώσουν το γιορτινό μας τραπέζι. Τέσσερα υπέροχα γλυκά με πλούσια γεύση και εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή, υπόσχονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα. Χριστουγεννιάτικο κέικ με σφολιάτα και μπισκότα amaretti, μια εύκολη και λαχταριστή σοκολατένια σαρλότ, τρούφες από κάστανα με την πιο πολυτελή διακόσμηση και μια δυναμωτική κρέμα από cottage cheese. Απόλαυση για όλες τις αισθήσεις, γεύσεις που μοιράζουν χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γιατί αυτά είναι τα πιο πολύτιμα δώρα των γιορτών.
Το κέικ για αυτά τα Χριστούγεννα είναι πλούσιο και εντυπωσιακό. Φτιαγμένο με μπισκότα amaretti και αμυγδαλόσκονη, μέσα σε λαχταριστή σφολιάτα. Φτιάχνεται σε σχήμα σαρλότ, για εμφάνιση εξίσου συναρπαστική όπως η γεύση του.
Για τη συνέχεια, μια εύκολη σαρλότ σοκολάτας αρωματισμένη με κονιάκ. Με αφράτα σαβαγιάρ και σοκολάτα 70% κακάο, στολισμένη με φύλλα τζιαντούγιας. Μια ξεχωριστή συνταγή που θα εντυπωσιάσει.
Αν σας αρέσουν τα κάστανα η επόμενη συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας. Αν όχι, δοκιμάστε τα σαν σοκολατένια τρουφάκια και σίγουρα θα αλλάξετε άποψη. Πώς συνδυάζεται η απλότητα με την πολυτέλεια; Αυτή η συνταγή είναι το καλύτερο παράδειγμα.
Για το τέλος, ο Στέλιος μας δείχνει αφράτη αλλά και πλούσια σε πρωτεΐνη κρέμα από cottage cheese. Φτιαγμένη με παχύρρευστη κρέμα γάλακτος, που κάνει την υφή της …μαγική!
Γλυκές συνταγές φτιαγμένες με φαντασία και αγάπη. Γιατί αυτά είναι τα βασικά συστατικά για μια μαγική παραμονή Χριστουγέννων.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!