Γλυκές Αλχημείες – 06/05/2017
Βυσσινόπιτα με φύλλο κουρού, μια εύκολη αλλά πεντανόστιμη πίτα γεμάτη χρώματα και αρώματα.
Ατομικές κρέμες καπουτσίνο, με χειροποίητο πλούσιο αφρόγαλα από καφέ εσπρέσο και λευκή σοκολάτα.
Το ερώτημα «γλυκό πριν ή μετά τον καφέ;» κλείνει μια για πάντα, με μια συνταγή που συνδυάζει και τα δύο. Σερβίρονται φυσικά κρύες και εντυπωσιάζουν με την πλούσια γεύση τους.
Για τη συνέχεια, το πιο ανάλαφρο ζελέ με φρέσκιες φράουλες. Η μαγική συνταγή του Στέλιου συνδυάζει τρία μέρη φυσικό μεταλλικό νερό και ένα μέρος ροδόνερο για έξτρα άρωμα και προσθέτει φρέσκες φράουλες που απογειώνουν την ανοιξιάτικη διάθεση.
Για το τέλος, υπέροχα χειροποίητα αμυγδαλωτά με φράουλες, μέλι και επικάλυψη από καρύδα. Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασικής συνταγής, με γεύση εξωτική, αντάξια και για διάσημους και για μαχητές!
Στις Γλυκές Αλχημείες ο μπουφές άνοιξε και μας παρουσιάζει την πιο γλυκιά ανοιξιάτικη πανδαισία γεύσεων.