Γλυκές Αλχημείες, στον ΣΚΑΪ Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00
Ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει δριμύτερος! Με ανανεωμένη διάθεση, νέο σκηνικό και αστείρευτη έμπνευση! Ο Στέλιος κάνει πρεμιέρα με την πιο πληθωρική πρωταγωνίστρια, τη σοκολάτα. Και θα την τιμήσει δεόντως, παρουσιάζοντάς μας μια λαχταριστή τριλογία σοκολατένιων πειρασμών.
Η αυλαία ανοίγει με μια υπέροχη τούρτα σοκολάτας με ινδική καρύδα. Παντεσπάνι αφράτο, αρωματισμένο με καρύδα, κλείνει ανάμεσα στις στρώσεις του την πιο εξωτική σοκολατένια γκανάς. Ένα γλυκό για ξεχωριστές περιστάσεις, ή για μια στιγμή πλούσιας απόλαυσης σε μια κρύα, χειμωνιάτικη μέρα.
Ο Στέλιος συνεχίζει με τη δεύτερη τούρτα της ημέρας με λευκή σοκολάτα και αχλάδια. Η βάση της τούρτας, ανάλαφρη στην υφή αλλά πλούσια σε γεύση, συνοδεύεται από μια λεπτή κρέμα λευκής σοκολάτας. Αυτό που απογειώνει το γλυκό είναι τα αχλάδια. Βρασμένα σε κόκκινο κρασί και αρωματισμένα με μοσχοκάρυδο, δίνουν μια ιδιαίτερη «φρουτένια» νότα.
Για τη συνέχεια, ένα απλό αλλά πλούσιο κέικ με κομμάτια σοκολάτας γάλακτος, ιδανικό για να σας ανεβάσει τη διάθεση. Και αν δεν σας φτάνει η σοκολάτα μέσα, η λαχταριστή επικάλυψη από σοκολάτα γάλακτος σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.
Για το τέλος ο Στέλιος μας ετοιμάζει μια θρεπτική κρέμα, πλούσια σε πρωτεΐνη και φυσικά… σοκολατένια. Το σοκολατούχο γάλα και το μέλι με τη συνοδεία τραγανής γκρανόλας συνθέτουν ένα γλύκισμα υψηλής διατροφικής αξίας, για όλες τις ώρες.
Το πιο γλυκό εργαστήριο ανοίγει και πάλι τις πύλες του! Συντονιστείτε!