Γλυκές Αλχημείες, στον ΣΚΑΪ Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στις 19:00
Ο υδράργυρος συνεχίζει να ανεβαίνει και είναι πλέον φανερό: η εποχή του παγωτού είναι επιτέλους κοντά μας! Η γλυκιά και δροσερή του γεύση ήταν πάντα ο απόλυτος πειρασμός, γι’ αυτό και από μικροί όλοι μετρούσαμε πόσα παγωτά θα προλάβουμε να απολαύσουμε ως το τέλος του καλοκαιριού. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στην ποιότητα και να τα απολαμβάνουμε όλο το χρόνο! Έτσι, ο Στέλιος Παρλιάρος φέρνει αυτό το Σάββατο τρεις υπέροχες συνταγές που δίνουν άλλη διάσταση στο πολυαγαπημένο μας παγωτό: τερίνα με μπισκότα πτι μπερ,
παγωτό banoffee και σάλτσα καραμέλας,
τούρτα σοκολάτα παρφέ με παγωτό ξυλάκι,
αλλά και ένα λαχταριστό επιδόρπιο με μπισκότο σοκολάτας, μπανάνες και παγωτό banoffee.