Γλυκές Αλχημείες, στον ΣΚΑΪ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00
Οι εορταστικές προετοιμασίες ξεκινούν από αυτό το Σάββατο, με το Στέλιο Παρλιάρο και τις «Γλυκές Αλχημείες» του! Κι επειδή το καλύτερο γιορτινό δώρο είναι αυτό που φτιάχνεται με αγάπη και μπορεί να το απολαύσει και ο δημιουργός του και ο παραλήπτης του, ο Στέλιος μας παρουσιάζει τα πιο λαχταριστά «δώρα» του, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η πλούσια και ιδιαίτερη σοκολατένια τάρτα-κέικ με ξερά φρούτα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, ενώ τα τραγανά τρίγωνα σάντουιτς σε σχήμα δέντρου και το μπισκοτόδεντρο είναι τα πιο γευστικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Για το τέλος, μια πεντανόστιμη και δυναμωτική μους από επιδόρπιο γάλακτος.
Σοκολατένια τάρτα-κέικ με ποικιλία από ξερά φρούτα είναι η φετινή πρόταση του Στέλιου για το εορταστικό τραπέζι. Από τη συνταγή δε λείπουν οι ξεχωριστές πινελιές, όπως το τζίντζερ και το καβουρδισμένο κουκουνάρι. Μια πρόταση διαφορετική και σίγουρα λαχταριστή.
Για τη συνέχεια, τα πιο τραγανά και απολαυστικά «δέντρα» που έχετε δει. Τρίγωνα μπισκότα σάντουιτς σε σχήμα δέντρου, με γέμιση από εξωτική σοκολάτα με φρούτα του δάσους και το πιο εντυπωσιακό μπισκοτόδεντρο. Πραγματικά χριστουγεννιάτικα στολίδια που σίγουρα δεν θα κρατήσουν για πολύ.
Για το τέλος, ο Στέλιος μας δείχνει μια λεπτή, αφράτη αλλά πλούσια σε πρωτεΐνη, μους από επιδόρπιο γάλακτος. Φτιαγμένη με ιταλική μαρέγκα μελιού που κάνει την υφή της …μαγική!
Η προετοιμασία για τις γιορτές ξεκινά αυτό το Σάββατο και το πιο… γλυκό εργαστήριο της πόλης δουλεύει εντατικά, ώστε τα γευστικότερα και εντυπωσιακότερα στολίδια να βρίσκονται και φέτος πάνω στο τραπέζι σας!